Literaturbarrieren bei jugendlichen Lesern e. empir. Unters. über d. Dissens zwischen schul. u. außerschul. Lektüre bei Schülern d. Stadt Ludwigshafen - Kirsch, Dieter (Studien zur Kinder- und Jugendmedien-Forschung, 1979)
Onderzoek, onder 15- tot 16-jarigen in West-Duitsland, naar de invloed van milieu en onderwijs op de keuze van en de waardering voor verhalende boeken.