Messe Ave maris stella - Josquin Desprez 1440-1521; Josquin Desprez 1440-1521 (Auvidis, 1993)
Missa Ave Maris stella quattuor vocibus / Ave Maris stella: Motetus quattuor vocibus / Salve Regina: Motetus quattuor vocibus / Gaude Virgo Mater Christi: Motetus quattuor vocibus / Alma Redemptoris Mater-Ave Regina coelorum: Motetus quattuor vocibus / Vultum tuum deprecabuntur: Motetus quattuor vocibus.
Enth.: Ave maris stella. Salve regina. Gaude virgo mater Christi. Alma redemptoris. Ave regina coelorum. Vultum tuum deprecabuntur. - Interpr.: Ensemble a Sei Voci