Heuschrecken Roman - Vine, Barbara 1930-2015 (Diogenes, 2001)
Een groepje jonge drop-outs zwerft als tijdverdrijf over de Londense daken en ontdekt daar de verblijfplaats van een voortvluchtig stel dat zijn eigen pleegkind heeft ontvoerd.