De vergelding een dorp in tijden van oorlog - Brokken, Jan 1949- (Atlas Contact, 2013)
Wie legde op 10 oktober 1944 in Rhoon, onder de rook van Rotterdam, een onder stroom staande elektriciteitsdraad over de weg, waardoor een Duitse soldaat gedood werd?