Een zweem van weemoed verhalen uit de Antilliaanse slaventijd - Goslinga, Cornelis Christiaan 1910-2010 (Caribbean Publ., 1993)
For review see: Han Jordaan, in New West Indian Guide / Nieuwe West-Indische Gids, vol. 70, no. 3 & 4 (1996); p. 379-380