Senās suitu kāzas un ķekatas - Šperliņš, Jānis (www.gramatutirdzins.lv, 2019)
Mūsu tautas tieksme uz patstāvību sevišķi izpaužas tradīcijās: godībās, paražās, tautasdziesmās. Grāmata dod ieskatu seno Suitu kāzu svinēšanas paražās. Seno suitu kāzu apraksts sastādīts pēc seno parašu zinātājas un dziesminieces Zvirbuļu mātes (Marija Šperliņa) stāstījuma.